Стилни акценти в банята

21.04.2023

Преди да предприемете крачка и да закупите плочки за баня, винаги е разумно да се свържете с професионален дизайнер на баня, който може да ви помогне да вземете решения. По този начин можете да сте сигурни, че новата ви баня ще бъде тази, която ще харесате и няма да съжалявате по-късно. Те ще могат да ви дадат съвет за всичко - от цветове, материали, размери и форми на плочките за баня от строителен магазин, както и всякакви други елементи на дизайна. По този начин можете да сте сигурни, че вземате правилното решение и да избегнете скъпи грешки, които после трудно се поправят. Имайте предвид, че изборът на най-подходящите плочки за баня ще създаде мечтаната баня, която е модерна сега, но и ще бъде модерна през следващите години. Ето и на какви плочки за баня можете да се доверите, без да съжалявате за избора си след време.

Окачени върху плочките за баня шкафове

Една от най-модерните топ тенденции относно банята днес са окачените шкафове върху плочките за баня, което освобождава пода на банята изцяло. Този стил ще преобрази банята ви в онази модерна визия, която ще е толкова популярна през годината. Освен това окачените шкафове и тоалетни създават страхотен визуален ефект, който привлича вниманието по особен галактически начин, когато някой влезе в помещението. Избраният материал за качествени плочки за баня ще промени изцяло естетическата привлекателност върху мивката за баня, така че консултирайте се с експерт по дизайн на бани за съвет, когато избирате окачените шкафове и тоалетни в комбинация с определени плочки.

Индустриални решения за облика на банята

Този индустриален вид на банята е толкова непреходен, че със сигурност винаги ще излъчва класа и стил. Въпреки че този дизайн не допада на всички, най-добрите световни дизайнери подстрекават хората поне да проучат и да опитат как ще стои мивка за баня с по-разчупена форма от имитиращи стара дървесина материали дървени и метални елементи. Това са неща, които в комбинация по-семпли и стилни плочки за баня ще подобрят дизайна на вашата баня.

плочки за баня

Отворени рафтове с модерни плочки за кокетна баня

Интересна нова тенденция са отворените рафтове и шкафове без вратички, които открояват стила на плочките за баня и подчертават вашата естетика. Отворените рафтове са практични като ви осигуряват много удобно съхранение на хавлии и кърпи, всички продукти за баня или тоалетна хартия. Не забравяйте, че можете да подредите всички аксесоари за баня и нужната ви козметика в атрактивни кошници или кутии, за да изпъкнат още повече вашите плочки за баня.

Двойни мивки за баня - винаги популярни

Когато имате достатъчно голямо пространство в банята, това ви позволява да се възползвате от препоръките на дизайнерите за двойни мивки - максимално практични, изискани и стилни. Тази тенденция не е никак нова, но е факт, че винаги ще е актуална и важна. Не забравяйте, че стилът на плочките за баня в комбинация с мивката променят изцяло външния вид на всяка баня, така че съобразете стиловете им. 

строителен магазин

Помощниците в създаването на мечтана баня могат да ви предложат насоки за всеки аспект от проекта за плочки за баня, които ще намерите във всеки голям строителен магазин – от цветове, материали, размери и форми до всякакви други дизайнерски елементи, които изисквате. Те са в състояние да ви предоставят богатство от знания и опит, които иначе биха били невъзможни за получаване. Вече знаете кои са непреходните стилове за всичко за банята и на какво да заложите, за да сте доволни.

Вижте също: